Reactie plaatsen

Reacties

Saskia van Zon
8 maanden geleden

Genoten van een heerlijk Indonesisch buffel in het Redding museum in De Helder tijdens de viering van 10 jaar Port of Den Helder. En na afloop een prachtig toetjes buffet. Petje af.

Harry en Marianne Scholten
9 maanden geleden

Harry en Marianne
Jeroen en zijn team overtroffen onze verwachtingen en zorgden voor een naadloze en plezierige eetervaring voor al onze gasten. De diversiteit aan gerechten was indrukwekkend, en iedereen was vol lof over de culinaire hoogstandjes die we voorgeschoteld kregen.

Heleen Izaksson-de Wit
een jaar geleden

Jeroen heeft de catering op onze bruiloft verzorgd. Eerst het diner voor 22 man: het Italiaanse buffet was ongelofelijk lekker en goed verzorgd. Daarna 's avonds de catering voor onze 170 gasten. Er waren heerlijke hapjes en onze gasten konden ook 's avonds nog iets eten halen. Ik heb iemand horen zeggen dat ze het lekkerste broodje beenham ooit heeft gegeten ;). Dankzij Jeroen en zijn fantastische team is niemand iets tekort gekomen en liep de hele middag/avond gesmeerd. Dikke aanrader!

Peter van Beusekom
een jaar geleden

Hoi Jeroen. Misschien weet je nog wie ik ben: de vader van Justin. Ik zoek een cateraar die ons op de 65e verjaardag van Jelly ( mijn echtgenote) kan verzorgen. Dat zou zijn op zaterdag 1/7 aan het eind van de middag voor 20 man. Is dit mogelijk?
Fijne avond, Peter van Beusekom

Miriam
een jaar geleden

Wat een heerlijk eten! Voor mijn 50e verjaardag het stampotbuffet besteld voor 35 personen bij Jeroen. Wat heeft iedereen genoten en wat waren de stampotten toch allemaal lekker. En wat een goede service en vriendelijkheid.
Volgend jaar weer denk ik!

Hein en Afra
een jaar geleden

Op zaterdag 4 maart een fantastische avond gehad met heerlijk koud en warm buffet van Jeroen. Personeel erg netjes. We waren helemaal ontzorgt. Top.

Afra
een jaar geleden

Op 4 maart vieren wij ons 30 jarig huwelijksfeest in de boerderij de Schooten. Hierbij willen wij een buffet voor ongeveer 50 personen. Is dit een mogelijkheid voor jullie?

Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers
een jaar geleden

Al meerdere keren hebben wij de catering laten verzorgen door Jeroen en die samenwerking zetten we ook gewoon voort! Fantastisch eten, een jonge en vlotte staf, veel keuze en altijd korte lijntjes. Alles wordt helder besproken en hij denkt mee. Kortom: wij zijn enorm blij met deze samenwerking!

Sandy
een jaar geleden

Vorige maand mocht zjeroen ons voorzien van een buffet tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest. Vooraf alles duidelijk doorgesproken, goede afspraken gemaakt en aansluitend goed verzorgt. En nog belangrijker: We hebben heerlijk mogen genieten van lekkere gerechten. Een Aanrader met terechte hoofdletter A.

El
een jaar geleden

We zijn op mijn verjaardag prima ontzorgd door Jeroen. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Er was meer dan genoeg. Ivm de hitte was het menu zelfs nog wat aangepast. Ik beveel ZeeZicht van harte aan!