Reactie plaatsen

Reacties

Afra
5 dagen geleden

Op 4 maart vieren wij ons 30 jarig huwelijksfeest in de boerderij de Schooten. Hierbij willen wij een buffet voor ongeveer 50 personen. Is dit een mogelijkheid voor jullie?

Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers
16 dagen geleden

Al meerdere keren hebben wij de catering laten verzorgen door Jeroen en die samenwerking zetten we ook gewoon voort! Fantastisch eten, een jonge en vlotte staf, veel keuze en altijd korte lijntjes. Alles wordt helder besproken en hij denkt mee. Kortom: wij zijn enorm blij met deze samenwerking!

Sandy
20 dagen geleden

Vorige maand mocht zjeroen ons voorzien van een buffet tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest. Vooraf alles duidelijk doorgesproken, goede afspraken gemaakt en aansluitend goed verzorgt. En nog belangrijker: We hebben heerlijk mogen genieten van lekkere gerechten. Een Aanrader met terechte hoofdletter A.

El
20 dagen geleden

We zijn op mijn verjaardag prima ontzorgd door Jeroen. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Er was meer dan genoeg. Ivm de hitte was het menu zelfs nog wat aangepast. Ik beveel ZeeZicht van harte aan!

Mattijs de Winter
20 dagen geleden

Jeroen heeft ons super geholpen. Goed meegedacht met het menu, rekening gehouden met dieetwensen en bovenal een lekker en gezellig barbecue buffet georganiseerd. Dat gaan we zeker te weten nog eens doen!